We zijn zo graag in de vrije natuur omdat deze geen mening over ons heeft.
Als het leven citroenen geeft, maak dan limonade.
Hoe stiller je wordt, hoe meer je kan horen.

Contact

Heb je het idee dat ik iets voor je kan betekenen? Voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling, twijfel bij je schoolkeuze of loopbaankeuze? Of voor jou als ouder in de begeleiding van je zoon of dochter? Of zie je mogelijkheden voor samenwerking met jouw school en/of bedrijf bij het bieden van ervaringsmogelijkheden voor jongeren? Fijn als je via onderstaande weg contact opneemt!

M linda@4unique.nl

T whatsapp 06-18782269

Α Landgoed de Horst , Gebouw 7 Vossesteijn (bel dit-ben-ik), Driebergen (bezoek alleen op afspraak)

P Landgoed De Horst 1, Gebouw 7 Vossesteijn, Driebergen.

Ook kun je het formulier hieronder invullen. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Plattegrond Landgoed De Horst

 

 

 

Contact in tijden van corona!

Omdat live contact het beste werkt ben ik op Landgoed De Horst regelmatig te vinden in het bos, wandelend met een coachee, op gepaste, 1,5 m  afstand. De afgelopen tijd is gebleken dat de keuzebegeleiding ook prima met (video) bellen lukt. Er is veel informatie beschikbaar via internet.

Hier structuur in aanbrengen, deze informatie koppelen aan wat je zelf belangrijk vindt in het leven, herkennen van je  talenten en ambities bij je zelf: hier zelf  ‘chocolade van maken’ is lastig en heeft te maken met de ontwikkeling van je brein. Regie voeren over alles wat er gebeurt in je hersenen tijdens dit keuzeproces  wordt gedaan door de prefrontale cortex welke nog niet helemaal is ontwikkeld op jouw leeftijd.  Daarvoor kan je dus heel goed gebruik maken van mijn prefrontale cortex door ´live´ in gesprek te gaan met mij over je keuzeproces.  Daarnaast kan ik via de mail  gerichte informatie met je delen en via whats app heb ik korte vragen snel beantwoord.

Ook de onderwijsinstellingen hebben diverse virtuele/online rondleidingen en informatievoorzieningen getroffen. Zie deze blog over studiekeuze in coronatijd tips.

Samen met jou wil ik afstemmen hoe de begeleiding  voor jou het beste kan worden georganiseerd waarbij we de RIVM regels in acht nemen zodat ons beider gezondheid geen risico loopt.

 

Review april 2020:
‘Ik heb Linda ervaren als iemand die zich volledig in mij verdiept en die veel tijd en moeite investeert om met mij mijn eigen doelen te behalen. Ze heeft mij geholpen mijn eigenschappen in kaart te brengen in combinatie met mijn interesses om van daaruit te komen tot een keuze voor een vervolgstudie. Ze heeft me uitgedaagd om verder te kijken en uit mijn comfortzone te stappen. Ze heeft veel tips gegeven en door de uitgebreide verslaggeving kon ik alles naderhand nog eens nalezen. Linda heeft veel input gegeven die niet alleen voor mijn studie maar ook in mijn dagelijks leven toepasbaar is. Dankzij haar heb ik mijn interessegebied verder kunnen ontwikkelen. Linda, bedankt! Tara’.
Bericht moeder van Tara: ‘Ik heb gezien dat door de coaching van Linda Tara op een andere manier het proces van studiekeuze is ingestapt. Ik zag haar zelfvertrouwen groeien doordat ze op een andere manier ging kijken naar haarzelf en haar omgeving. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een volgende stap in haar ontwikkeling’.