Zoek je het kind in jezelf....blijkt het buiten te spelen!
Pluk elke dag het laaghangende fruit.
Alles heeft zijn schoonheid, maar niet iedereen ziet haar!

Keuze begeleiding voor scholen bij profiel-, studie-& schoolloopbaan

 

Scholen

Naast het verwerven van kennis kan een school veel betekenen voor leerlingen op het gebied van zelfkennis. Want in deze tijd, waar  scholen vooral organiseren op de cognitieve opbrengsten, kan het zijn dat persoonlijke ontwikkeling van jongeren wat extra aandacht behoeft. Maar hoe doe je dit nu op een opbouwende, doorlopende en vooral betekenisvolle manier zodat de leerlingen maar vooral ook de teamleden / docenten / mentoren / afdelingsleiders hier de zin van inzien en het dus gaan doen? Daarin kan ik met 4Unique jouw school ondersteunen. Ik begeleid individuele leerlingen e/o docenten e/o kom graag op jouw school voor het samen ontwikkelen en invoeren van een duurzaam LOB beleid.

Missie van 4Unique

“Everyone’s a genius, but if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will spend its whole life believing it is stupid.”Albert EinsteinIedereen heeft meerdere talenten. Ik geloof dat het  opsporen van de talenten van jongeren  van groot belang is voor de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Dit leidt tot meer zelfkennis. En zelfkennis leidt tot bewustere keuzes. Zelfkennis leidt ook tot meer zelfsturing. Voor het leren op schol is dit al van enorme toegevoegde waarde. Zelfsturing is daarnaast zo ontzettend belangrijk is voor jongeren voor het duurzaam verwerven van een passende plaats in de maatschappij, zowel vandaag als in de toekomst. Passend bij de talenten, ambities en interesses van de jongeren. Daarom wil ik mijn loopbaanexpertise en onderwijservaring inzetten op VO/MBO scholen.

4Unique begeleidt scholen bij het invoeren en uitvoeren van een duurzaam LOB beleid

*Kenmerken van een UWork@School traject:

Challenge ‘Kies bewust MBO’

UWork@School is voortgekomen uit de Challenge “Kies bewust MBO’ van de Gemeente Utrecht waar ik aan heb meegedaan.

Je bent als schoolleider / afdelingsleider / teamlid / decaan / LOB er van harte welkom voor een kennismaking om samen af te tasten wat jij nodig hebt in je rol hierin en wat ik daarin voor jou kan betekenen voor jouw school.
Contact opnemen